ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ПОХІД ДО КІНОТЕАТРУ

 

2019 рік став роком виходу багатьох кінострічок українського виробництва. Лідирує історична тематика. У жовтні це історична драма «Захар Беркут» – екранізація однойменного твору Івана Франка, який побачив світ у 1883 році. Повторно екранізувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблаєв. Співрежисером стрічки став Джон Вінн, а над сценарієм працювали Ярослав Войцишек та Річ Ронат. Основні зйомки проводились у Карпатах, зокрема на озері Синевир та Манявському водоспаді.

Сюжет фільму розгортається у 1241 р. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

фото 1

Студенти 32 групи історичного факультету разом із куратором Джагуновою Оленою Ігорівною відвідали кінотеатр для перегляду стрічки «Захар Беркут».

фото 2

Обговорюючи сюжет фільму, кожен студент поділився своїми емоціями та враженнями. Разом зробили однозначний висновок – фільм ВРАЖАЮЧИЙ!

фото 3