ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ-2020

 15 листопада 20198 р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей. Чимало учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл завітали на історичний факультет.

3

Про історію факультету та переваги фаху історика, широкий спектр працевлаштування випускників гостям розповідав декан історичного факультету професор Анатолій Карасевич. Анатолій Олександрович окреслив майбутнім студентам особливості навчання в університеті, охарактеризувала переваги кожної з освітніх програм, які доступні студентам-історикам.

1

Викладач кафедри історії України Ігор Опацький ознайомив майбутніх вступників із правами та обов’язками абітурієнта під час проведення ДПА у формі ЗНО, регламентом роботи пункту тестування, роботою в «електронному кабінеті», системою оцінювання ЗНО та новаціями у правилах прийому 2020 року. Дізналися абітурієнти і про такі важливі складові вступної кампанії як бюджетні та небюджетні пропозиції, фіксоване державне замовлення та система широкого конкурсу.

Ігор Опацький

Члени студентської ради університету Руслан Ряботинський та Вікторія Немеш поділилися з учасниками дійства інформацією про студентське самоврядування в університеті, показали кілька слайдів із найяскравіших заходів, що були організовані студентською радою. 

 Після всіх виступів гості мали можливість ближче познайомитися з факультетом, поспілкуватися із викладачами та студентами. Усі бажаючі відвідали екскурсії навчальними кабінетами, науково-дослідними лабораторіями, науковими та культурно-освітніми центрами, спортивним, тренажерним залами та ін. Абітурієнти змогли переконатися, наскільки потужною є матеріально-технічна база нашого закладу.

5

 Приємно, що історичний факультет традиційно є цікавим для випускників з різних навчальних закладів. 15 листопада до нас завітали понад 90 учнів зі шкіл та ліцеїв міст Умань, Христинівка, Благовіщинське (Кіровоградська область) а також учні з шкіл у населених пунктах Полянецьке, Дмитрушки, Паланка, Йосипівка, Старі Бабани та ін. Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною для учасників Дня відкритих дверей!