ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ТА СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

   У зв’язку з ситуацією, пов’язаною з оголошенням карантину з 12 березня по 24 квітня 2020 року (терміни якого можуть змінитись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні), відповідно до Наказу  МОН України від 16.03.2020 № 406 Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу СOVID-19 відбулося переведення працівників УДПУ ім. П. Тичини на роботу в дистанційному режимі. У зв’язку з чим, проведення засідань, нарад та інших колективних заходів проходить в онлайн режимі.

   Так, 30 березня 2020 року, відповідно до плану роботи, було проведено чергове засідання кафедри філософії та суспільних дисциплін у формі колективного виклику у додатку Viber. Всі члени кафедри були попередньо ознайомлені з переліком питань, винесеним на обговорення, що дало змогу максимально ефективно провести засідання за  нестандартних умов.

изображение viber 2020 03 31 21 58 28

Під час обговорення, чільне місце було відведено питанням, які є найбільш пріоритетними на часі:

- Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу СOVID-19 (стан ситуації на сьогодні);

- Про організацію роботи викладачів кафедри філософії та суспільних дисциплін в системі дистанційного навчання  Moodle під час карантину.

Завідувач кафедри, професор Любов Шачковська, наголосила на продовженні проведення навчальних занять відповідно розкладу в системі дистанційного навчання  Moodle. Рекомендувала за допомогою дистанційних технологій проводити онлайн – лекції та вебінари, шукаючи нові методи та підходи, щодо проведення занять. І закликала всіх залишатися вдома та дотримуватися відповідних рекомендацій МОЗ в період пандемії, задля захисту та збереження власного здоров’я і життя, та нормалізації епідеміологічного стану в країні.