ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Засідання вченої ради історичного факультету

28 січня 2021 р. під головуванням декана історичного факультету професора Анатолія Карасевича відбулося засідання вченої ради історичного факультету.

На порядок денний було винесено ряд важливих питань:

1. Затвердження плану наукової діяльності викладачів факультету на 2021 рік (доповідала заступник декана з наукової роботи Наталія Тацієнко).
2. Про наслідки зимової екзаменаційної сесії та роботу зі студентами, що навчаються на індивідуальному плані (доповідала заступник декана з навчальної роботи професор Зінаїда Священко).
3. Звіти кафедр про виконання плану роботи за перший семестр (доповідали завідувач кафедри історії України професор Тетяна Кузнець, завідувач кафедри соціальних та правових дисциплін доцент Любов Шачковська та завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Петро Горохівський).
4. Про підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників історичного факультету (доповідали завідувач кафедри історії України професор Тетяна Кузнець, завідувач кафедри соціальних та правових дисциплін доцент Любов Шачковська та завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Петро Горохівський).
5. Звіт про роботу науково-дослідної лабораторії «Історичне краєзнавство Уманщини» (доповідала керівник лабораторії професор Тетяна Кузнець).
6. Про організацію освітнього процесу студентів історичного факультету у період з 01.02. по 28.02.2021 року (доповідав декан факультету професор Анатолій Карасевич).