ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОПП ПРАВО

14 березня 2022 року відбулася настановча конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу денної та заочної форми ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право за допомогою платформи Google Meet.

У роботі конференції взяли участь здобувачі вищої освіти, завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін Любов Шачковська, керівник практики від закладу вищої освіти Вадим Цимбал, заступник завідувача кафедри з начальної та виробничої практики викладач кафедри Вікторія Пархета.

maxresdefault

Завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін Любов Шачковська, проінформувала здобувачів вищої освіти, що у зв’язку із веденням воєнного стану (Указ Президента України № 64/2022) відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України щодо організації освітнього процесу та наказу ректора № 271 о/д від 11.03.2022 р. «Про організацію освітнього процесу з 14 березня до 2 квітня 2022 р.», виконувати адаптовані завдання програм практик до умов реалізації дистанційного навчання.

Здобувачів вищої освіти було ознайомлено з порядком та термінами проходження виробничої практики, програмою практики, вимогами до оформлення, процедурою подання та перевірки звітної документації груповим керівником, та особливостями проведення захисту виробничої практики.

Практика є однією із найважливіших ланок в системі професійної підготовки майбутніх фахівців правничої сфери, оскільки відбувається закріплення теоретичних і практичних знань, отриманих під час навчання у ЗВО, набуття навичок застосовувати їх для вирішення конкретних завдань.

Фото