ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

КОНСУЛЬТАЦІЯ ДО ВИПУСКНОЇ АТЕСТАЦІЇ 2023/2024 Н.Р. ОС "МАГІСТР"

30 листопада 2023 р. відбулася зустріч-консультація для здобувачів ОС "Магістр" денної та заочної форми навчання, які складають державні випускні екзамени та захищають випускні кваліфікаційні роботи.

В.о. декана факультету Ольга Скус повідомила здобувачів, що відповідно до графіка освітнього процесу випускна атестація для здобувачів ОС "Магістр" заочної форми навчання буде відбуватися із 4 до 14 грудня 2023 р., а для денної форми навчання із 18 до 27 грудня 2023 р. Відповідно до наказу ректора університету екзамени будуть відбуватися у змішаному форматі. Голова екзаменаційної комісії професорка Тетяна Кузнець зазначила, що випускний екзамен – це завершальний етап навчання в університеті. Для випускників випускний екзамени – це надзвичайно важливий момент, адже вони перед членами  екзаменаційних комісій повинні підтвердити рівень здобутих в університеті теоретичних знань та практичних умінь. Голова ЕК ознайомила здобувачів із процедурою складання іспиту та захисту випускної кваліфікаційної роботи. Секретар ЕК Анна Шауренко, роз'яснила здобувачам організаційні моменти та регламент випускного екзамену та захисту кваліфікаційної роботи.

Заступник декана з навчальної роботи Олена Джагунова зазначила, що графіки, списки до ЕК та програми випускних кваліфікаційних екзаменів розміщені на сайті факультету.

photo1701609465