ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАСТАНОВЧА ЗУСТРІЧ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ IV КУРСУ БАКАЛАВРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ 014.03 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІСТОРІЯ) ТА 032 ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ

Практика є одним з найбільш складних і багатоаспектних видів навчальної роботи здобувачів вищої освіти, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для підготовки фахівців різних кваліфікаційних рівнів, яка дозволяє їм встановлювати, розвивати та закріплювати професійні компетентності.

Практика студентів історичного факультету є важливою складовою освітнього процесу з підготовки кваліфікованих фахівців шляхом поглиблення теоретичних знань, формування вмінь і набуття практичних навичок, самостійного виконання професійних завдань в умовах реального життя. Від успішного проходження практики напряму залежать подальші успіхи в побудові професійної кар’єри.

05 лютого 2024 року розпочинається виробнича практика для здобувачів вищої освіти ІV курсу ОС «Бакалавр» денної та заочної форми навчання.

Виробнича практика для здобувачів вищої освіти ІV курсу ОС «Бакалавр» денної та заочної форми навчання спеціальності 032 Історія та археологія триватиме з 05 лютого по 02 березня, спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) з 05 лютого по 16 березня 2023 року.

Базами практики є освітні заклади загальної середньої освіти.

01 лютого 2024 року була проведена настановча конференція з питань організації виробничої педагогічної практики.

Настановча конференція проводилася в он-лайн режимі. В.о. декан історичного факультету Ольга Скус привітала учасників зустрічі з початком практики та побажала успішно пройти практичний курс освітнього процесу. В роботі конференції взяли участь керівники груп та методисти, які будуть здійснювати методичний супровід виробничої практики: Петро Горохівський, Зоя Возна, Галина Гордієнко, Лариса Фицик, Анна Шауренко, Вікторія Карпенко, Галина Шулдик, Катерина Житнухіна, Віталій Коблик.

В ході настановної конференції керівники практик окреслили конкретні завдання виробничої практики, вимоги щодо оформлення звітної документації та проведено інструктаж з техніки безпеки в умовах воєнного стану.

Бажаємо здобувачам вищої освіти вдалого проходження практики!!!

photo1707068213 1

photo1706872326 1

photo1706872326 2