ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ВІДБУЛИСЯ ВІДКРИТІ ЗАНЯТТЯ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ВСЕСВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ ТА МЕТОДИК НАВЧАННЯ

6 лютого 2024 року відповідно плану проведення відкритих навчальних занять кафедри всесвітньої історії та методик навчання відбулося онлайн-заняття з дисципліни «Культурно-історичний розвиток світових цивілізацій» на платформі Google Meet.

Доктор історичних наук, професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Ірина Кривошея провела заняття на тему: «Цивілізації Мезоамерики» для магістрів І курсу 51 та 52 групи спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія.

photo1707931974

Загалом, лекція виявилася дійсно цікавою та пізнавальною, наприкінці слухачі мали змогу поставити лектору запитання та поділитися власними думками щодо особливостей розвитку цивілізацій Доколумбової Америки. 12 лютого 2024 року відповідно плану проведення відкритих навчальних занять кафедри всесвітньої історії та методик навчання у змішаному форматі (офлайн та онлайн) відбулося лекційне заняття з дисципліни «Організація проєктної діяльності.

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри всесвітньої історії та методик навчання Зоя Возна провела заняття на тему: «Науковий контекст основних категорій пов’язаних із застосуванням методу проєкту в освітньому процесі» для здобувачів вищої освіти ІV курсу спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія).

photo1707931934 2

photo1707931934

 

Тематична лекція була спрямована на актуалізацію відомостей слухачів щодо створення та управління освітніми проєктами. Особливу увагу лектором було звернено із чого необхідно розпочинати і чим закінчувати проєкт. Студенти мали можливість дізнатися: що таке проєкт; як формуються учасники проєкту; життєвий цикл проєкту; фази проєкту; управління проєктами та роль керівника проекту; поняття програми і портфеля проєктів.