ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

Вагома та довгоочікувана подія – вручення дипломів 124 випускникам освітнього ступеня «Магістр», з яких 40 – учасники бойових дій – наш приклад мужності та відваги.

Традиційно прозвучав гімн України, відбулося вшанування хвилиною мовчання всіх жертв російсько-української війни та лунали слова подяки тим, хто щодня, ризикуючи своїм життям, виборює свободу для України.

photo1709115351 3

З вітальним словом і найкращими побажаннями до випускників звернулася декан історичного факультету, професор Ольга Скус. Наказ про видачу дипломів зачитала голова екзаменаційної комісії, професор Тетяна Кузнець.

photo1709115351

Слова вдячності захисникам, батькам і науково-педагогічним працівникам, від імені усіх випускників висловили Іванна Богачук та Олександр Слободян. Особливим моментом став виступ нашого випускника-захисника, Сергія Кочубея.

Прикрасою зустрічі була прониклива пісня для батьків у виконанні студента-історика Назара Козовіта. Крім урочистостей, студентство ініціювало збір коштів на потреби наших воїнів, демонструючи підтримку та солідарність з тими, хто захищає нашу країну.

Вітаємо Вас, наші любі Магістри! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, розвиватися і робити все для того, щоб своїми успіхами, наближати перемогу України!

photo1709115351 2