ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Магія Halloween на історичному

  В ніч з 31 жовтня на 1 листопада весь Світ завмирає в очікуванні чогось надзвичайного і потойбічного… Адже саме в цю ніч святкується Halloween, або як його ще називають «Hallow Evening», що в перекладі на українську мову означає – переддень Дня всіх святих. В цьому незвичайному святі сплелися, на перший погляд, суперечливі звичаї, кельтські традиції задобрювання темних духів і християнська традиція – поклоніння святим.

5

    Звичайно ж, прогресивна та запальна молодь нашого факультету не могла оминути цієї дати. 31 жовтня студрадою факультету (очільник Пересунько Мирослава) був організований тематичний вечір з нагоди свята.

6

   Варто зазначити, що вечір пройшов доволі колоритно. Студенти були переодягнуті в різні костюми злих духів, відьом та вампірів. Ведучі дійства Бектурганова Ніна та Гончар Андрій неабияк передали атмосферу даного дійства і запалювали зал веселими конкурсами. Учасники танцювали, проявляли свою кмітливість, вміння жартувати, а також творили містичні образи. Впродовж дійства всі бажаючі могли скористатися послугами гриму від студенток – Грициної Анджели та Бондарчук Антоніни.

1

2

4

   Свято Halloween закінчилося гарною та атмосферною музикою і смаколиками, якими могли насолодитись всі гості вечора, незалежно від своєї «темної» чи «світлої» сторони.

3