ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ - 2018

 

«Понад 88 років тому у Всесвіті виникла найпотужніша Галактика ХХ ст, ім’я якої – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини. За час свого існування нею було створено 12 сонячних систем, одна з яких – це особлива, неповторна, в ній панує гармонія, любов, інтелект та сила. І величають її – ІСТФАК. Щороку головне світило системи ініціює потужні вибухи і, як стверджують дослідники NASA, ці аномалії породжують нові структурні об’єкти. Помічені з 2005 року новоутворення біля світила – не що інше, як нові планети…»

01

Цьогоріч відкриття нових планет у сонячній системі ІСТФАК відбулося 7 листопада в приміщенні актової зали УДПУ. Ця феєрична та довгоочікувана подія здійснювалася за всіма традиціями факультетської презентації першокурсників. Ведучими дійства став незмінний тандем професіоналів міжгалактичного масштабу – Должкевич Лілії та Березовського Владислава (31 гр.)

02

11

Чотири групи першокурсників презентували свої найкращі риси і таланти, розповіли про перші кроки студентського життя і про те, як за короткий період вони стали справжніми друзями. Кожна група продемонструвала свій власний та неповторний світ, але у всіх номерах була присутня одна наскрізна лінія – це любов до історії та Батьківщини, а також велике бажання власними знаннями та вчинками прославляти рідний факультет і ВНЗ на благо всієї країни.

12

09

viber image

08

07

Окрім презентації нових планет – академгруп, гостям були представлені номери справжніх «зірок нашого факультету», які вже не перший рік прославляють його на всю галактику УДПУ. Захоплював подих виступ незрівнянних гімнасток (Гонтаренко Яна, 21 гр.),які так легко підкорювали висоти і летіли в граційному падінні, немов вогняні комети, залишаючи фантастичні враження у глядачів. Наші незмінні галактичні діви Бектурганова Ніна і Должкевич Лілія (31 гр) вразили всіх присутніх силою власного голосу. Виступ танцювального колективу «MiksLife» (очільник Бектурганова Ніна, 31 гр.) був схожим на справжній космічний політ. Цього дня у сонячній системі ІСТФАК запалали три нових музичних зірки – Тарасюк Владислав (12 гр.), Бернацький Ярослав (14 гр.) і Березовський Владислав (31 гр.), які своїм виступом повідали першокурсникам, що їх очікує в наступні роки навчання.

03

Вся ця феєрія завершилася колективним виконанням гімну історичного факультету (слова – Карасевич А.О., музика – Семенчук В.В.) та привітальним словом від декана факультету Карасевича Анатолія Олександровича та його заступника з виховної роботи Шауренко Анни Володимирівни. Вони привітали першокурсників з дебютом, побажали їм отримати від студентського життя максимум користі та задоволення. Всі групи отримали солодкі подарунки.

06

Також на святі була виконана почесна місія нагородження призами кращих кімнат гуртожитку, серед яких першість отримали кімнати 439 та 521.

15

За проведення дійства галактичного масштабу висловлюємо вдячність декану історичного факультету Карасевичу Анатолію Олександровичу, заступнику декана з виховної роботи Шауренко Анні Володимирівні, кураторам академічних груп – Нікітенко Альоні Станіславівні (11 гр.), Кукурузі Антоніні Василівні (12 гр.), Родік Тетяні Петрівні (13 гр.) та Куценку Сергію Юрійовичу (14 гр.). Сердечно дякуємо фотографу Людмилі Дронь, яка допомогла залишити в пам’яті яскраві моменти цього дня. Свято вдалося і завдяки самовідданій роботі студкураторів груп – Бектургановій Ніні, Федоровій Марині, Радчук Анюті, Юрченко Вікторії, Березовському Владиславу та Подоляну Олегу, Студентській раді факультету (очільник – Пересунько Мирослава), та всім, хто був причетним до відкриття нових планет у неповторній сонячній системі ІСТФАК.

14

05

04