ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА

 

17 листопада весь світ відзначає Міжнародний День Студента, тож наш факультет не став  винятком. Напередодні свята, 11 і 41 академічні групи, під патронатом Студентської ради факультету, організували тематичний вечір під назвою «Професія – Студент».

2

На заході з вітальним словом виступили декан історичного факультету проф. Карасевич Анатолій Олександрович та заступник декана з виховної роботи Шауренко Анна Володимирівна. Вони привітали всіх студентів, побажали успіхів у навчанні, творчих здобутків та яскравого студентського життя.

1

З нагоди свята керівництвом були відзначені та нагороджені грамотами найактивніші студенти факультету: Чернецька Влада, Чумак Ольга, Манзик Юлія, Доценко Максим, Ряботинський Руслан, Кобильняк Олександр, Немеш Вікторія, Должкевич Лілія, Безніс Вікторія, Лісніченко Іван, Пересунько Мирослава. Захід пройшов в теплій родинній атмосфері. Під час веселих конкурсів гості свята розважились від душі. Позитивні емоції та смачненькі подарунки зробили цей вечір особливим для кожного присутнього у залі. Адже яким би складним не було навчання, студент завжди знайде змогу весело та яскраво відпочити – в цьому і є особливість професії Студент.

3

4

5