ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

УЧАСТЬ У СЛАДІ ЖУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ІСТОРІЇ

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України, доктор історичних наук, професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Владилена Сокирська взяла участь у складі журі XXІV Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, яка проходила 18–22 березня 2019 року у місті Львові. Захід відбувся на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного і ресторанного сервісу.

20190328 084207

До складу 45 членів журі увійшли провідні науковці закладів вищої освіти та вчителі. У змаганнях взяли участь 161 учень, які представляли усі регіони України. Приємно відзначити, що у складі учасників були і 5 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Умані. Усі вони посіли призові місця. Учні продемонстрували високий рівень підготовки до таких змагань, ерудицію та наполегливість у досягненні мети.

20190328 084316

Під час олімпіади члени журі мали можливість взяти участь у роботі всеукраїнського методичного об’єднання 40 керівників команд, на засіданні «круглого столу» разом з вчителями обговорити проблеми сучасного підручника з історії для закладів загальної середньої освіти.

12

Програма олімпіади передбачала знайомство з роботою Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка. Директор бібліотеки, кандидат історичних наук, доцент Василь Кметь розповів присутнім історією створення та функціонування бібліотеки, про її раритети і фонди.

1

13