ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

14 березня 2014 року 500 бійців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, тому саме 14-те березня відзначається в Україні як День українського добровольця на честь українських самовисуванців-воїнів.

З нагоди цього свята студенти 4 курсу історичного факультету ініціювали челендж привітань добровольців міста Умань. Вони вітали тих, хто свідомо йшов на Схід України для захисту її кордонів та збережння спокою мирного населення!

viber image 2019 04 02 09.23.27

Історикам пощастило зустрітися і познайомитися з місцевими героями – Владом Блажчуком та Миколою Шпірком, щоб подякувати і привітати бійців зі святом. Користуючися нагодою, молодь поцікавилася у мужніх захисників, де вони взяли в собі сили та сміливість, щоб здійснити відважний крок і стати на нелегкий шлях добровольця. Приємною була відповідь, що заради майбутнього України та тих, хто вірить у її світле майбутнє, не шкода і власного життя...

viber image 2019 04 02 09.23.28

Після зустрічі юні історики ще довго перебували в стані захоплення, адже не щодня маєш змогу зустрітися зі справжніми героями нашого часу.