ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Співпраця історичного факультету із загальноосвітніми навчальними закладами

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
 

Історичний факультет УДПУ імені Павла Тичини традиційно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами. Впродовж березня 2019 року декан історичного факультету професор Анатолій Карасевич, професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Ірина Кривошея, доценти Зоя Возна і Олена Дудник, а також викладач Ігор Опацький стали учасниками ряду заходів у школах Уманщини та сусідніх районів.

IMG 7474 2

Тематика зустрічей була різноманітною – від проведення історичних читань з нагоди 100-річчя Української Держави Павла Скоропадського до проведення тренінгів з підготовки до ЗНО з історії України. Загалом викладачами факультету було проведено заходи в школах міст Христинівка, Звенигородка, Лисянка та Благовіщинське, а також у Хащоватській, Завалівській і Таужнянській школах Гайворонського району Кіровоградської обл., Виноградівській школі Лисянського району та Буцькій школі Маньківського району Черкаської обл.

IMG 7478 1

 

10

Паралельно на базі історичного факультету відбувся безкоштовний інтенсивний курс підготовки до ЗНО з історії України. Викладачі Ігор Опацький, Антоніна Кукуруза, Наталія Тацієнко та Михайло Янчук провели тренінгові заняття, під час яких аналізували тестові завдання ЗНО з історії України.

11