ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ У ПРОГРАМІ "МОЛОДЬ ЗМІНИТЬ УКРАЇНУ"

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

6 квітня у Києві відбулося урочисте відкриття програми «Молодь змінить Україну». Понад 280 молодих людей з різних куточків України зібралися разом, щоб познайомитися з цінностями, закладеними великим українцем Богданом Гаврилишиним у започаткованій ще в 2012 році ним програмі для патріотичної, професійної, етичної та відповідальної молоді. Викладачі та студенти історичного факультету активно приєдналися до участі в програмі, пройшовши відбір на урочисте відкриття до Києва були запрошені викладачі Любов Шачковська, Вадим Цимбал, Ольга Гончарова, Ольга Макаренко, Катерина Діденко, Альона Устенко, Ігор Опацький, а також студенти Максим Стангріт, Анна Телевань, Альона Магрук та Олександра Смілянець.

viber image 2019 04 11 09.37.00

Відкривали програму Посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер, Посол Норвегії в Україні Уле Тер'є Хорпестад, пані Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер, заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, голова Фонду родини Богдана Гаврилишина
Олена Бекреньова. 

viber image 2019 04 11 09.36.58

Впродовж дня обговорювали глобальні тренди розвитку світу разом з співзасновницею фонду Патрицією Шморгун-Гаврилишин, а також Дмитром Шимківим та Павлом Шереметою.

viber image 2019 04 11 09.41.55

Вдячні за лекцію "Ефективне управління та міжнародний досвід в українських реаліях" голові правління банку "Райфайзен Банк Аваль" Володимиру Лавренчуку, а також Віолеті Москалу, засновниці "Global Ukraine Foundation" за лекцію "Мистецтво успішних змін". 

viber image 2019 04 11 09.42.05

Випускники програми минулих років при модерації громадської діячки, журналістки Ілони Довгань говорили про успішний досвід впровадження найкращих європейських практик в Україні.