ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

V Міжнародний студентський саміт з права у м. Дніпро

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Команда історичного факультету гідно репрезентувала УДПУ імені Павла Тичини на V Міжнародному студентському саміті «Права людини в умовах сучасних глобалізаційних викликів», який відбувся 18-19 квітня у м.Дніпро.

2

Юлія Манзик, Оксана Поправка та Анастасія Неголюк під керівництвом доцента кафедри філософії та суспільних дисциплін, кандидата юридичних наук Вадима Цимбала представили проект «Студентський гуртожиток майбутнього – синергія та інновації», у якому розкрили власне бачення студентського простору і його місця у «економіці знань». Концепція, закладена в основу проекту має широку перспективу для стимулювання та розвитку людських ресурсів, нових організаційних форм взаємодії, створення інноваційних мереж та підсилення інститутів громадянського суспільства.

1

Науковий рівень, інноваційність та практична цінність проекту були високо оцінені членами журі у безкомпромісній боротьбі з командами вісімнадцяти закладів вищої освіти України і зарубіжжя проект отримав відзнаку у номінації «Активна громадянська позиція».

3

Участь у правовому турнірі міжнародного рівня доводить, що наші студенти можуть на рівних змагатися з представниками юридичних закладів вищої освіти.
Питання впровадження бюджету участі (використаного як механізм реалізації проекту гуртожитку майбутнього) стоїть на порядку денному у м. Умань, а це свідчить, що наш університет сприяє формуванню не лише висококваліфікованого фахівця з права, якого потребує сучасний ринок праці, а й всебічно розвинену особистість з активною громадянською позицією.