ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ

  Студентська рада факультету є невід’ємною частиною студентського життя. Тому 16.04.2020 провела онлай засідання,на якому виступив Руслан Ряботинський, голова студентського самоврядування і запропонував порядок денний:

изображение viber 2020 04 16 10 57 08

1. Запустити сhallenge для студентів історичного факультету #stayhomeif.

2. Зняти відео-заклик залишатися вдома. "Весь світ цього року змінює традиції святкування Великодня. Залишайся вдома, замов продукти для святкового столу онлайн, подивись церковну службу по телевізору, а замість того, щоб піти в гості, привітай рідних онлайн. Дотримання соціальної дистанції врятує від інфікування тисячі життів."

3. Зйомка відео-привітання з Великодніми святами студентів і професорсько-викладацького складу історичного факультету.

4. Провести онлайн-трансляцію в соціальній мережі Іnstagram, на сторінці факультету - @history.udpu, разом з Ігорем Опацьким, відповівши на найчастіші питання студентів, і розповісти чому самоізоляція це важливо.

изображение viber 2020 04 15 08 31 22

Проведено онлай голосування, де всі члени студентської ради прийняли рішення про порядок денний. Виступила голова інформаційного сектору Марина Федорова  і запропонувала, як ліпше можна зняти відео, і в якому форматі запустити челендж #stayhomeif.

изображение viber 2020 04 16 10 56 39

 

Студентська рада продовжує свою роботу навіть знаходячись вдома.
Ми закликаємо кожного #stayhomeif.

Бережімо себе, збережімо Україну!