ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ - ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТІВ

Ситуація, яка склалася в країні у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби, стала шоком для всього населення. Ми дійсно були не готові жити в ізоляції, а карантин став справжнім викликом для всіх. Спершу було досить незвично, що робота і навчання проходять онлайн. Проте, головним плюсом стала готовність нашого університету до дистанційного навчання. Для нас, студентів, це не новинка, а звична практика, адже платформа MOODLE завжди була допоміжним елементом у навчальному процесі.

изображение viber 2020 04 29 18 50 46

Працювати в системі не складно, головне не затягувати із виконанням завдань і все робити вчасно. Можу сказати з власного досвіду, що так практичніше. Окремо хочу сказати «Дякую!» всім викладачам, які не лише завантажують завдання, а й за потреби надають консультації стосовно роботи, допомагають в освоєнні нового матеріалу. Це значно полегшує навчання і економить час.

изображение viber 2020 04 29 18 456 29

Головне в даній ситуації не забувати, що карантин – це не канікули! І наше завдання продовжувати навчатися відповідно розкладу. В час карантину важливо як ніколи знайти баланс між освітою і відпочинком. Адже система змінилася і нам потрібно з максимальною користю для себе засвоювати нове і релаксувати напротивагу роботі. Зараз ідеальний час для саморозвитку: є можливість вести наукові дослідження, на які бракувало часу чи наснаги до цього, час для нових хобі (благо безліч безкоштовних онлайн-семінарів, вебінарів та марафонів це дозволяють робити вдома). Карантин – прекрасна можливість читати книги, дивитися культові фільми, на які хотілося піти, але було замало часу. Особисто я саме в час карантину нарешті дочитала книги, які розпочала ще в минулому році, але за браком часу ніяк не могла до них дійти. Слухаю лекції з тем, які цікавлять, гуляю онлайн музеями світу, подорожую країнами і континентами в мережі.

изображение viber 2020 04 29 18 46 54

Життя онлайн – це не в'язниця, а можливість саморозвиватися і вдосконалюватися, переосмислити власне життя і збудувати плани на майбутнє. Не втрать цей час дарма!

І пам'ятай – залишаючись вдома, ти не лише захищаєш себе, а й рятуєш всю планету! Стань супергероєм – ЗАЛИШАЙСЯ ВДОМА!

Пересунько Мирослава

Студентка-магістрантка І курсу навчання