ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ - ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТІВ

Україна, як і багато інших країн світу, перейшла в режим карантину, який на превеликий жаль знову продовжили. Дистанційне навчання –  це вимушений захід в умовах пандемії. Але це все тимчасові незручності.

На карантині у кожного викладача є особистий підхід щодо проведення занять. Адже, в університеті та, зокрема, на історичному факультеті, нині організовується навчання в системі moodle, відповідно до розкладу занять, який розміщений на сайті факультету.  В системі moodle кожний студент має власний онлайн кабінет, де він отримує завдання до практичних та лекційних занять. Наші викладачі – молодці, одразу зреагували на таку форму роботи і тримають постійний контакт зі студентами.

изображение viber 2020 05 06 10 32 20

Особисто для мене дистанційне навчання не викликало ніяких перешкод, а, навпаки, допомогло краще опанувати «самонавчання», яке, я вважаю, є найкращою та найефективнішою формою освіти.

На мою думку, карантин є гарним поштовхом для того, щоб оновитись розумом та почати зростати у своїх захопленнях, або навіть приступити до вивчення чогось нового. Тому, зараз вистачає часу  як на прочитання нової книги, так і до розвитку власних хобі.

изображение viber 2020 05 06 10 33 29

Під час дистанційного навчання вкотре переконалась, що найвища радість людського життя – живе спілкування, тому з нетерпінням чекаю зустрічі з друзями в аудиторіях нашого рідного Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.   

А зараз найголовніше – це самодисципліна й усвідомленість того, що ці знання потрібні самому студенту.

Студентка ІІІ курсу

Манзик Юлія