ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

Настановча конференція з навчальної (правової) та навчально-ознайомчої практик

14 травня 2021 року на кафедрі соціальних і правових дисциплін відбулася настановча конференція з навчально-ознайомчої та навчальної (правової) практики студентів І курсу денної та заочної форми ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право,  І курсу ОС «Бакалавр» ОПП Право та студентів 33 групи денної форми навчання ОС «Бакалавр» ОПП Середня освіта (Історія. Правознавство). Дистанційний зв’язок було організовано за допомогою веб-сервісу Google Meet.

1.1

У роботі конференції взяли участь здобувачі вищої освіти, заступник декана з організації практики доц. Голобородько В.М., завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін проф. Шачковська Л.С., керівник практики від закладу освіти доц. Цимбал В.О., заступник завідувача кафедри з начальної та виробничої практики викладач кафедри Пархета В.І.

фото 2.2 1

Здобувачів вищої освіти було ознайомлено з порядком та термінами проходження навчально-ознайомчої та навчальної (правової) практики повідомлено, що до завершення карантинних заходів завдання практики будуть виконуватися у дистанційному режимі. Крім того, здобувачів освіти ознайомлено з вимогами до оформлення, процедурою подання та перевірки звітної документації груповим керівником, та особливостями проведення захисту навчально-ознайомчої та навчальної (правової) практики.

Також проведено інструктаж з техніки безпеки і охорони праці, наголошено на дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів під час проходження практики.