ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

УНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ ТУР ГРИ «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

18 травня 2021 р.  в рамках «Днів науки» відбулася університетська гра «Що? Де? Коли?».


ЩДК5

До команди «Знатоки» увійшли найактивніші студенти Студентського наукового товариства університету, які змагалися з командою «Телеглядачі» Ради молодих вчених.

ЩДК7

За рішенням команди історичного факультету та за підсумками факультетського туру гри найактивніший учасник – Никитенко  Михайло взяв участь в університетському турі змагань.

ЩДК2

З вітальним словом та словами підтримки до учасників звернулася проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Годованюк Тетяна Леонідівна, яка побажала всім цікавої гри та успіхів учасникам.

ЩДК1

Модератором гри була Голова Студентського наукового товариства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, студентка факультету фізики, математики та інформатики Юрченко Наталія.

ЩДК4

Глядачі відзначили належний високий рівень ерудиції команди «Знатоків» та цікаві та неординарні питання від молодих вчених університету.

ЩДК6

ЩДК3

Проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Годованюк Тетяна Леонідівна наприкінці гри зазначила, що такий формат зустрічей потрібно зробити традиційним і подякувала командам за активність і позитивні емоції!