ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЛЕКЦІЯ «КІБЕРБЕЗПЕКА В УМОВАХ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ ТА ПРОТИДІЯ ШАХРАЙСТВУ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

11 грудня 2023 року представник Головного управління національної поліції Наталія Мельник інспектор з комунікації Уманського районного управління поліції провела лекцію для здобувачів вищої освіти історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Тематика лекції «Кібербезпека в умовах повномасштабної війни та протидія шахрайству».

Історичний факультет активно співпрацює з Уманським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Черкаської області у напрямку такої просвітницької роботи зі студентами.

Актуальність лекції про боротьбу з онлайн-шахрайством зумовлена тим, що студентство активно користується соціальними мережами й часто можуть потрапити до рук шахраїв.

Вищезазначений захід проведено за ініціативи старшого викладача кафедри соціальних і правових дисциплін Тетяни Родік з метою сприяння формуванню правової культури і правової свідомості здобувачів освіти та підвищувати рівень знань щодо гарантованих Конституцією та Законами України прав у різних сферах життя.

photo1702310258

photo1702310258 1