ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ

Завершили Тиждень історика зустріччю випускників Історичного факультету УДПУ усіх років Випуску.

Цього року Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини наша Альма-матер мала б відчинити свої двері для зустрічі випускників. Однак, на жаль, зустрічі не можуть відбутися у традиційному форматі через війну та її наслідки, тому зустрілися онлайн. Гордістю кожного університету є його ВИПУСКНИКИ, які будують сьогодення й виборюють наше майбуття. Історичний факультет з 2005 року має понад 3200 випускників 💛

434564825 1179183140159080 7113122905390091201 n 1

Ми пишаємося Вами☝️, адже Ви натхненно черпали знання у нашому закладі вищої освіти, а зараз невтомною працею й інтелектуальним потенціалом стверджуєте велич України, вписуєте нові сторінки в історію нашого Уманського педуніверситету!👍

Кожне покоління студентів, науковців і випускників з гідністю та гордістю продовжує славні традиції національної освіти, примножуючи здобутки УДПУ!

Освіта, яку ви здобули – стала фундаментом. Ви реалізували себе як у професійному, так і в особистому житті, втілили усі свої задуми. Завдяки Вам ми впевнено утверджуємо позицію висококонкурентного ЗВО. Зустрічі випускників – це особливе свято, яке хвилює серце, полонить душу мерехтливими спогадами та відроджує спомини про яскраві студентські дні аж до сліз.

Дякуємо, що знайшли час приєднатися до нашої онлайн зустрічі випускників та виступили з яскравою оповідкою про свій життєвий шлях після закінчення університету та спогади про студентське життя і дали цінні поради нашим сьогоднішнім студентам.

Особлива вдячність нашим випускникам-захисникам, які знайшли час приєднатися до зустрічі Сергію Бузиновському, Ярославу Березі та Сергію Рубану, бережіть себе хлопці!

Ви – еліта нашої держави, креативні, сміливі, відповідальні. Проте, куди б не занесли вас вітри долі, Ви завжди вболіваєте за рідний факультет та університет, тому дякую Вам за відданість та любов! Обіймаємо ВСІХ і з нетерпінням завжди чекаємо на гостину до Вашої історичної родини.

Модератором заходу виступив в.о. завідувача кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Ігор Кривошея, співорганізатор доцент кафедри всесвітньої історії та методик навчання Зоя Возна та науково-педагогічні працівники історичного факультету Тетяна Кузнець, Анна Шауренко, Тетяна Родік, Олена Джагунова, Лариса Фицик, Ірина Кривошея, Зінаїда Священко, Сергій Куценко, Вікторія Пархета, В'ячеслав та Галина Гордієнки, Петро Горохівський, Віталій та Наталія Тацієнко, Альона Скрипник, Оксана Карасевич.