ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Шачковська Любов Сергіївна

Фото 1

Шачковська Любов Сергіївна – завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін, кандидат політичних наук, професор.

Місце народження:  народилась 31 жовтня 1984 р. у місті Умань Черкаської області.

Освіта: у 2002 році закінчила (із срібною медаллю) Уманську загальноосвітню середню школу І-ІІІ ступенів. У 2008 р. закінчила історичний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (отримала диплом з відзнакою).

Трудова діяльність: Трудову діяльність розпочала в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини у 2007 році на посаді викладача кафедри філософії та суспільствознавства. З 2010 по 2011 рік – заступник директора з наукової роботи Інституту філології та суспільствознавства. У період з 2011 по 2012 рік була відповідальним секретарем приймальної комісії університету. З 2013 по 2014 рік – проректор по роботі з відокремленими структурними підрозділами. З 2015 року і по даний час – завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін.

Науковий ступінь, вчене звання: З 2007 по 2010 рік – здобувач при кафедрі політології факультету суспільних наук та міжнародних відносин Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. У 2010 році захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата політичних наук за спеціальністю 23.00.02 «Політичні інститути та процеси». Тема дисертації: «Електоральна формула як чинник структурування партійної системи сучасної України». У 2013 році присвоєно вчене звання доцента кафедри філософії та суспільствознавства.

Забезпечує викладання таких навчальних дисциплін: Політична та соціологічна науки.

Наукові інтереси: політичні партії, партійні системи, проблеми національної безпеки держави.

Нагороди: нагороджена Дипломом МОН (2015 р.), Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Уманської районної державної адміністрації та Уманської міської ради (2017 р.); Грамотою комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» (2018 р.); Грамотою МОН за формування активної громадянської позиції та високих моральних переконань учнівської молоді та підростаючого покоління – переможців VII Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» та з 2018 – 2021 рр. отримала відзнаки університету (грамоти та подяки).