ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЧЕРГОВИЙ ЗВІТ НАУКОВЦІВ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ТА СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

    У жовтні місяці кожного року вже стало кафедральними традиціями історичного факультету звітуватися на тематичних засіданнях про наукову роботу аспірантів та здобувачів.

19

   На стало винятком і останнє засідання кафедри філософії та суспільних дисциплін, яке відбулося 27 жовтня 2017 р. о 14.30. На засіданні кафедри була присутня завідувач відділом аспірантури та докторантури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини кандидат географічних наук, доцент Кравцова Ірина Віталіївна та декан факультету професор Карасевич Анатолій Олександрович.

20

   Про підсумки навчання в аспірантурі Академії праці соціальних відносин і туризму Федерації професійних спілок України (науковий керівник Шатіло Володимир Анатолійович, кандидат юридичних наук, доцент) звітувалася Родік Тетяна Петрівна. Нею складені кандидатські екзамени, вона підготовила три статті у спеціальних, згідно Положення про аспірантуру, виданнях, взяла участь у п’яти, згідно вимог, конференціях, опрацювала запланований перелік першоджерел і рекомендовану монографічну літературу. Працює над другим розділом. Як для аспірантки другого року навчання це цілком оптимістичний результат.
   Про перебування у статусі здобувача і підготовці дисертації звітувався Олейнічук Олексій Миколайович, який завершив написання дисертації на здобуття степені кандидата юридичних наук і готується до попереднього захисту. Дисертація виконувалася у Національній академії управління, кафедра цивільного та кримінального права (науковий керівник Матвійчук Валерій Костянтинович, доктор юридичних наук, професор, Заслужений працівник юридичної освіти України, завідувач кафедри). Ним підготовлено всі, згідно Положення, наукові публікації, складено всі кандидатські екзамени. За попереднім графіком планування захисту – це має бути другий семестр 2017-2018 рр. навчального року.
   Звіти навчання в аспірантурі Тетяни Петрівни і здобувача Олексія Миколайовича були затверджені одноголосно. Ірина Віталіївна побажала всім успіхів у написанні дисертаційного дослідження і вчасного його захисту. До неї приєдналися декан факультету Анатолій Карасевич, завідувач кафедри Любов Сергіївна і всі виступаючі при обговоренні даного питання.