ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЯНГОЛИ ПІДТРИМКИ

 

Волонтери, ви посланці Бога,
В дар приносите час, сили власні,
Часом важко лягає дорога,
Але наміри звуть вас прекрасні.

5 грудня – ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА В УКРАЇНІ!

     У світі цей день називають Міжнародним днем добровольців – International Volunteer Day. Україна – єдина країна у світі, де цей день переходить у День збройних сил. Добровольці бувають не тільки в армії!

5

   Волонтери – це мобільна резервна армія України. В ній є свої постачальники, медичні підрозділи, авторемонтні майстерні, фінансисти, медичний транспорт, служба тилу (яка виготовляє все від маскувального матеріалу до сухих борщиків).

2

4

    За ініціативою заступника декана історичного факультету з виховної роботи Шауренко Анни Володимирівни з метою підвищення рівня патріотичного виховання студенти ІІ курсу історичного факультету під керівництвом доцента кафедри історії України Скус Ольги Володимирівни та завідувача музею історії університету Джагунової Олени Ігорівни 11 грудня відвідали виставку «Волонтерський фронт», присвячену діяльності волонтерів міста Умані та району, що проходить в Державному історико-архітектурному заповіднику «Стара Умань».
    Екскурсію студентам провела волонтер Уманської громадської волонтерської організації «Разом» Інна Титаренко. Для огляду були представлені картини, намальовані учасниками АТО та їх рідними, в експозиції показано діяльність волонтерських організацій міста та району, тут виставлена реконструкція воєнного бліндажу, в якому живуть мужні воїни на сході України. Зі сльозами на очах студенти слухали розповідь волонтерки про мужність та відвагу наших Героїв .

3

1

Хай живе Україна, Ваша слава жива!

Слава Україні!
Героям Слава!