ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ - ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТІВ

Попри карантин, навчання на історичному факультеті триває. Воно перейшло на дистанційну форму, більш самостійну та індивідуалізовану. Таке навчання можливе будь-де, будь-коли та доступне будь-кому, і вже сьогодні стало важливою складовою віртуальної соціалізації особистості. 

  Викладачі повною мірою використовують дистанційні технології, адже в університеті вже давно діє система MOODLE для студентів, тож повний перехід в онлайн режим нікого не злякав. 

изображение viber 2020 04 29 19 03 54

  У кожного студента є власний онлайн кабінет, де він отримує доступ до лекцій (у форматі тексту, презентації, відео), практичних завдань та контрольних тестів. Якщо мені потрібна якась допомога, то я телефоную до викладача, який допоможе. А так вся інформація подана у дистанційному курсі. І на даний момент продовжую навчання дистанційно. Я вважаю, що це є дійсно зручний формат навчання.

изображение viber 2020 05 03 11 48 59

 Тому закритий на карантин університет не свідчить про відсутність лекцій і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів. Я з впевненістю можу сказати, що дистанційне навчання для студентів не надто відрізняється від звичайного: викладачі надсилають завдання до опрацювання, встановлюють термін здачі, студент за допомогою MOODLE або електронної пошти надсилає виконане завдання на перевірку викладачеві.

Шинкарчук Аліна

Студентка-магістрантка І курсу навчання