ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ - ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТІВ

Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, тому навчання онлай теж продовжується. Поговоримо трішки про те, як воно навчатися дистанційно. Скажу відразу,  я проживаю у сільській місцевості і тому маю не стабільний доступ до мережі інтернет. Та не дивлячись на це я все ж сумлінно навчаюся і виконую завдання у системі Moodle.

изображение viber 2020 05 04 23 09 14

Чим відрізнається навчання дистанційно від реального навчання ?

По-перше, це живе спілкування. Взаємозв’язок з викладачами, одногрупниками і друзями. Тому, що коли ми спілкуємося ми маємо змогу отримати позитивні емоції, також поділитися будь якою інформацією яку отримали, ну і не можу не згадати розвиток власної комунікації. Завдяки соціальним мережам та умінню викладачів історичного факультету повною мірою використовувати дистанційні технології, я не втрачаю таку важливу складову життєдіяльності.

изображение viber 2020 05 04 23 09 16

Під час карантину є час на саморозвиток. Наприклад, ви можете почитати книгу, яка вже не перший місяць стоїть на полиці ,але ніколи було це зробити. Нарешті почати займатися спортом, наприклад, кожен ранок починати з руханки.  А якщо ви проживаєте в сільській місцевості, то нарешті допоможіть мамі в господарстві. І нарешті, зробіть всі свої справи, які ви відкладали на "завтра".

Бажаю всім міцного здоров’я, залишайся вдома - ВРЯТУЙ СВІТ.

изображение viber 2020 05 04 23 09 13

Голова студентського самоврядування,

студент ІІІ курсу

Ряботинський Руслан