ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІВ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ НА ІСТОРИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

11 лютого 2022 р. на історичному факультеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам освітнього ступеня магістр. 

Осноовне

Із вітальним словом до випускників звернулася декан історичного факультету, доктор історичних наук, професор – Зінаїда Священко. Передала вітання від ректора університету, професора, Заслуженого працівника освіти України – Олександра Безлюдного. Побажала випускникам  успіхів, професійних здобутків, наполегливості та невичерпної енергії. 

DSC 1867

Із словами вдячності до викладачів звернулися вже колишні студенти – Олег Подолян та Марія Олійник. Вони пригадали найяскравіші моменти студентського життя та подякували колективу історичного факультету за найкращі студентські роки.

DSC 1911

На завершення декан факультету нагородила кращих випускників грамотами за  активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток  історичного факультету та університету.

DSC 1923

Щиро зичимо випускникам міцного здоров’я, щастя, оптимізму, натхнення, наполегливості в досягненні поставленої мети, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях на благо України! СлаваУкраїні!

DSC 1957

DSC 1966

DSC 1943